Dudić: Nismo zaslužili da izgubimo

Trener Veleža

Dudić: Nismo zaslužili da izgubimo

E. Škorić

Velež je danas oslabljen gostovao na Tušnju protiv Tuzla Cityja, te je poražen s 2:1.

Nije Velež odigrao loše, naprotiv, ali uvodnih sedam-osam minuta, kada su domaći dali dva gola, presudilo je pobjednika u ovom duelu. To smatra i trener Rođenih Feđa Dudić. 

On je nakon utakmice rekao kako njegov tim nije zaslužio poraz, ali je čestitao Tuzlacima na vrijedna tri boda.

"Danas nismo zaslužili da izgubimo. Imamo sedam uvodnih minuta utakmice, neke početničke greške. Nažalost, mi smo takva ekipa gdje svaku grešku naš protivnik kazni. I faktički Tuzla City je za tih sedam minuta uspjela osvojiti tri boda. Smanjili smo na vrijeme, imali smo dvije - tri dobre situacije, ali kada ne zabiješ, onda ne možeš ničemu da se nadaš. Čestitam Tuzla Cityju na pobjedi", rekao je Dudić nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež je imao velikih problema s igračkim kadrom, nedostajala su petorica prvotimaca, a Dudić je također otkrio da se listi povrijeđenih pridružuju Salčin i Zajmović.

S obzirom da Velež u srijedu ne igra Kup, nada se Dudić da će do narednog vikenda i do nove prvenstvene utakmice tim biti kompletniji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Mah nije strasno Hasane Dudicu. Najavili ste borbu za titulu, na tabeli dobro stojite, pise redni broj 1. ispred vaseg imena. Samo ova 0 pored jedinice vas malo je*e hahahahahahahahahahahahahahahaha
2 12
user1629380121
Dva najbolja trenera Dudic i Husref u Vicinoj Premijer ligi
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi