Umalo fizički sukob u finišu meča Velež - Radnik
FOTO: A. Čaušević

Varnice u Mostaru

Umalo fizički sukob u finišu meča Velež - Radnik

H. Zilić

U 15. kolu Premijer lige BiH Radnik je kao gost savladao Velež sa 1:2.

Rođenim je presudio pogodak Kenana Šarića, a u finišu meča umalo je došlo do fizičkog obračuna.

Šarić je nakon gola dobio drugi žuti, odnosno isključujući karton te je odugovlačio s izlaskom s terena, dok su ga zamijenjeni igrači Veleža požurivali.

U jednom trenutku je došlo do naguravanja, a prednjačili su Šarić i Salčin.

Šarić je otišao u svlačionicu uz pratnju redara, ali se nakon posljednjeg zvižduka priključio saigračima da proslavi pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovome dodajmo da je Feđa Dudić naokn meča ponudio ostavku na mjesto trenera Veleža.

"Čestitam Radniku, nismo ovo očekivali. Definitivno trebaju promjene, treba ovdje neki drugi trener. Pokušao sam sve, podnijet ću Upravi ostavku, pa nek oni razmotre", rekao je Dudić nakon utakmice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Kenooooooo legendoooooooooooooo !!!!!!!!!! Nek se seljaniji zavalio golcinu, pozlatila ti se !!!! A seljanija ko seljanija, ne znaju sportski prihvatit da su za nogomet duduci, a nije im pomoglo ni sudacko navlacenje. Pobijedili ste Keno i Veleza i suce, cestitke majstore !!!
8 4
Celicni45
Sto igraca nijednog niste doveli od novca koji ste zaradili u evropi ? Dajete Dudicu istrosene igrace da vam pravi pitu od g.ovana
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi