10

Komentari (10)

denimen9
Kome smeta evropski Velež ? ;)
user1611963159
Ja mislim da je Velež fakat dobar klub i drag mi je... isto tako me i razočaraju svojim ponašanjem. emancipacija ljudskih resursa treba da bude prioritet za Velež i njegove pristalice... Šalju cijelo vrijeme lošu poruku zato što su loši domaćini, ako nisu navijači ušli na teren onda igrači podgrijavaju situaciju..inače, ja im želim puno sportske sreće i nadam se da će u budućnosti biti pozitivan primjer u PONAŠANJU. POZZZ
yugopo
Dovesti podhitno golmana na polusezoni. Ko dovede ovog Kacavendu nek ga vodi Seb kuci. Pa boljih golmana ima u trecem rangu naseg fudbal!!!
SonPen1946
Kakvi seljaci...
Mackintosh
Kenooooooo legendoooooooooooooo !!!!!!!!!! Nek se seljaniji zavalio golcinu, pozlatila ti se !!!! A seljanija ko seljanija, ne znaju sportski prihvatit da su za nogomet duduci, a nije im pomoglo ni sudacko navlacenje. Pobijedili ste Keno i Veleza i suce, cestitke majstore !!!
Celicni45
Sto igraca nijednog niste doveli od novca koji ste zaradili u evropi ? Dajete Dudicu istrosene igrace da vam pravi pitu od g.ovana
Celicni45
Baklje i pirotehnika su davno proslost u fudbalu, i to je isfurano, dobra koreografija je puno bolja za gledati.Sve sto su zaradili dali su savezu i UEFI, eto kako Red Army voli klub, jos ste vi daleko od stabilnog kluba.Sacete strepit da ne ispadnete.
MostarskiRodeni81
Celicni45
Onda nastavite i dalje upadat na teren i koristit pirotehniku, a uz to palite jos auta, zaostali navijači.
starmac
Netreba ostavka Dudića.Nedajte plate i dajte juniore.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.