Pjanićeva poruka mnoge zaintrigirala: Da li ovo znači da je Barcelona i definitivno prošlost?
FOTO: EPA

Oglasio se bh. reprezentativac

Pjanićeva poruka mnoge zaintrigirala: Da li ovo znači da je Barcelona i definitivno prošlost?

H. Zilić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić od ove sezone je na posudbi u redovima Besiktasa.

Pjanić nije u Barceloni dobio značajniju minutažu pa je odlučio da ove sezone formu vrati u velikanu iz Istanbula i čini se da je to bio ispravan potez.

Pored terena, Pjanić se odlično snašao i na život u Istanbulu i večeras se oglasio na društvenim mrežama.

"Turska, hvala ti za predivna dva mjeseca koliko sam ovdje i što si mi omogućila da se ovdje osjećam kao kod kuće. Zaljubljen sam u sve iz ovog grada i u tebe. Velika sreća za mene što sam dio obitelji Bešiktaš i ove priče. Zahvaljujem ti na svemu i učinimo ga zajedno savršenim za nas. S ljubavlju, Miralem", napisao je naš internacionalac.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[facebook]https://www.facebook.com/miralempjanicofficial/photos/a.390094584446810/4261426267313603/[/facebook]

Govorilo se o povratku Pjanića u Barcelonu, neki govore i da bi mogao ostati u Besiktasu i nakon isteka posudbe ove sezone, a pomenuta poruka je svakako zaintrigirala mnoge, ali i rasplamsala vatru te uzbuđenje među navijačima tima sa Bosfora, koji cijene Pjanića od samog dolaska u redove Besiktasa.

Top Komentari

Adnanos
Kao kod kuce u Istanbulu
10 2
TTV.KenyTB
Miraleme ljepota ujutro te probudi ezan navečer te isprati u krevet :) Vjeruj bratu fali to :)
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi