Afroamerikanac krenuo da "muva" plavušu pred njenim momkom, sve završeno brutalnim nokautom

Nevjerovatne scene

Afroamerikanac krenuo da "muva" plavušu pred njenim momkom, sve završeno brutalnim nokautom

A. Čaušević

Pobjeda Pittsburg Steelersa u pripremnom periodu ostala je u sjeni dešavanja na tribinam stadiona Heinz Field. 

Steelersi su pobijedili Detrois Lionse sa 26:20, ali poslije meča više se priča o dramatičnim scenama koje su se dešavala ne tribinama.

Dok su navijači trebali da uživaju u izdanju svojih ljubimaca, pojedinci su se međusobno potukli, a sve je završeno brutalnim nokautom.

Afroamerikanac je prišao jednoj plavuši dok je ona bila s momkom i pokušao je da je "smuva", međutim stvari nisu išle kako je planirao.

Na početku su mirno razgovarali kada je plavuša zagalamila na svog partnera da ušuti,nakon čega je i tamnoputi gledatelj poručio njenom momku da ušuti.

Nakon toga je plavuša ošamarila "udvarača", na što je on uzvratio prije nego što se u sve uključio i partner koji je i najgore prošao.

Poslije nekoliko udaraca iako u lošijoj poziciji Afroamerikanac je brutalno nokautirao plavušinog momka koja je nakon toga odlučila da ga zaštiti.

Situacija se nakon toga smirila, a ostali navijači su počeli dobacivati da je sve započela plavuša koja je prva udarila "udvarača".

Situacija kakvu ne viđamo često na tribinama, no prema dostupnom video materijalu čini se da je alkohol učinio svoje.

Da li je na kraju reagovalo obezbjeđenje, te da li su nasilnici izbačeni sa tribinna nije poznato, no ovakav vid nasilja na tribinama stadiona bilo kojeg sportskog događaja za svaku su osudu.

Top Komentari

DeteVi
Čovječe jeste vi zaostali... Da li bi pisao bijelac krenuo da "muva" plavušu pred njenim momkom da je čovjeku boja kože bijela??? Šta hoće da kaže pisac provokativni?
21 3
neTko_drugi
ove camuge su gore nego ijedna bolest.....
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi