27

Komentari (27)

Zubandan
Opet zensko, i to pijano ko deva. Pocela da dreci okolo svima da usute,osamari covjeka iz cista mira i onda dodje do tuce. Ovakvih scena je na desetine. Ako hoce da gleda sportske dogadjaje u tisini neka ih gleda kod kuce na tv ekranu.
Jao, jao... zakasnili ste. Ovo sam gledao prije pandemije...
Shaba
Momak debil, zato mu je i bario djevojku pred njim i zato je i popusio KO, djevojka, se ne ponasa ko djevojka. Respect sto se branila od gandza smora, al svojim ponasanjem prema svom decku, pokazala je odmah da ga ne postuje nikako, i jos svima dala do znanja da je on treba u ovoj vezi. Ovaj sto je spopo je vec fino spucan, jos kad je vidio da ova nema momka vec trebu pored sebe, bez srkleta joj se poceo nabacivat.
Manager
Zulfikar
Ali priznajem crnac je bas u lijepoj poziciji za konjenom ili martinkom u glavu aaah sano sto je ova pudlica bijelac truba…
Zulfikar
Ženama nije mjesto na stadionu…
DeteVi
Jesi li već poslao aplikaciju ISILu? Jedva čekaju da im se pridružiš. Treba im pod hitno social Media menadžer.
Zulfikar
Hajde ti orvo pa nam javi kako je…
salt_city
Vijest objavljena p.n.e.
Edin Merlin
Ovo sam gledao na 9GAG prije 6 mjeseci najmanje…. Zaostali SS.BA Šta radi Dileta danas ?
Turgut2
Crni drogiras i bijeli pjancija najgore vrstw u anerici a ja znam kako sa oboje mrzis i pokazes im da ih mrzis i onda te se boje a narocito ovim ulicarakim crncima ako pokazes da si mek i linepnpogled im saljes oni smile da s ebojis njih sa njima samo cvrsto i moras imati mufa da ih potamanis Da se ne falim 6 sam dok sam bio mladji polomio a svi veci od mene ali ne mozes ti turcina da bijes pa da ih je i jos koji bilo
konjnakvadrat
Preznoji se,jedva procita
Arnel925
Kad ti neko počne da priča sa ženom odma udaraš u glavu. Nema čekanja kao pizda. Odma je trebao skočiti i prvi ga udariti u glavu i onda skakati po njemu dok ne dođe osiguranje.
King_Kenny
...ovo je staro 2 mjeseca najmanje.
Hamic14
Nije ona plavusa,to se u americi zove white trash ?‍♂️
TTV.KenyTB
eto ti znaš papak
Hamic14
Ne koristi izraz papak kad nisi iz Sarajeva,to je dopusteno samo pravim Sarajlijama,ti se vrati na planinu odakle si i sisao ? @TTV.KenyTB
konjnakvadrat
Prave sarajlije ?To vise ne postoji
Alen23
eto crnacki prava
PlavoBijeli1921
Joj joj glasa nikad ne bi rekao da je zensko
DeteVi
Čovječe jeste vi zaostali... Da li bi pisao bijelac krenuo da "muva" plavušu pred njenim momkom da je čovjeku boja kože bijela??? Šta hoće da kaže pisac provokativni?
kukuruz
Ja nego šta je? Kinez? Ima li išta da neće *****e, feministe i crnce uvrijediti? U svemu svađu tražite. Bio je blag, trebao je napisati "gorila" pa da podivljate.
DeteVi
Možda je Kinez. Kukuruz shvatio poentu mog komentara.
Probisvjet
MaDaj
Eeeee moj sine, moraš znati s kim si… i u kakvu će te situaciju uvaliti :/
neTko_drugi
ove camuge su gore nego ijedna bolest.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.