Ibrahimović Đokoviću na bosanskom: "Joj ona mi je došla tamo..."

Družili se u Torinu

Ibrahimović Đokoviću na bosanskom: "Joj ona mi je došla tamo..."

A. Čaušević

Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović su veliki prijatelji već duži niz godina. 

Đoković će ove sedmice boraviti u Torinu gdje je danas na idealan način počeo nastup na završnom Mastersu pobijedivši Caspera Ruuda sa 2:0 u setovima.

Srbijanski as je danas imao i posjetu Ibrahimovića s kojim se družio, a evidentno je da su obojica bili vidno raspoloženi.

Uvijek šaljivi i raspoloženi Đoković je zatražio da mu se pusti pjesma "Jutro je" u izvedi Nade Topčagić, hit koji je na neki način postao Ibrahimovićev zaštitni znak.

Prije toga se može čuti kako Ibra Noletu govori "ona mi je došla tamo", pri tome je vjerovatno mislio na dolazak srbijanske pjevačice na Zlatanov rođendan.

Inače, Šveđanin bh. korijena je sinoć bio u bio u Sevilli gdje je sa Švedskom doživio poraz te njegovu reprezetnaciju u martu čeka baraž za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

VenamaHrabrih
Opet članak o ničemu.
11 1
Melo15
Koje legende, kada bi barem nasi politicari mogli izvuci neku pouku iz ovoga!!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi