Je li Ibrahimović na rođendanskoj zabavi ponizio oca Šefika?

Glamurozni provod

Je li Ibrahimović na rođendanskoj zabavi ponizio oca Šefika?

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je već godinama među najvećim zvijezdama fudbalske igre te je svoj 40. rođendan proslavio onako kako i dolikuje čovjeku s takvom reputacijom - glamurozno.

Ibrahimović je u nedjelju slavio 40. rođendan i to nakon što je Milan na gostovanju pobijedio Atalantu i istakao kandidaturu za Scudetto. Poslije velikog trijumfa uslijedila je velika zabava.

Njegova dugogodišnja djevojka Helena je sve organizovala. Zabava je održana u hotleu Gyatt Centric, a svjetla u sobama su bila upaljena na način da je bio ispisan broj 40 s vanjske strane.

Na zabavi je bio prustan veliki broj zvijezda iz fudbala. Zlatanovih bivših i sadašnjih saigrača, ali i pomalo iznenađujuće i njegovi nekadašnji "šefovi" Adriano Galliani i Luciano Moggi te naravno kontroverzni menadžer Mino Raiola.

Da zabava bude nezaboravna pobrinula se Nada Topčagić koja je uživo za Ibrinu dušu otpjevala bezvremenski hit "Jutro je."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUlaPYtIpEl/[/instagram]

Prema izvještaju italijanskih medija na zabavi je bila Zlatanova majka Jurka Gravić, te polubrat Aleksandar. Otac Šefik se nigdje ne spominje pa se ne isključuje mogućnost da nije ni dobio poziv.

Inače, Šefik je prošle godine za Ibrahimovića kazao da je Bošnjak i to sa dna kace i da su obojica u odličnim odnosima, međutim nije poznato zašto se nije pojavio na rođendanskoj zabavi.

Jurka i Šefik su se vjenačali krajem 70-ih godina prošlog vijeka. Razveli su se 1983. godine kada je Zlatan imao dvije godine. Osim Zlatana njih dvojie imaju i kćerku Sanelu (1979. godište).

Ibrahimović je imao i polubrata Sapka koji je preminuo 2014. godine sa 40 godina, ima još polubrata Aleksandra i dvije polusestre Moniku i Violetu Ibrahimović o kojim se zna jako malo.

Promo

Top Komentari

Malmi_Suomi
A. Čauševiću bolan.... kakve veze ovo ima sa Scudetom? Sa AC Milan- om??? Trač mahala postade i ovaj naš portal. Šta me zaboli i za mater i oca i sestre i polusestre... Eeeee jah..
22 2
JJRamzes
Nije tvoj posao da pises o ovim stvarima.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi