"Respekt Željezničaru, ali mi preuzimamo ulogu favorita"

Press konferencija na Tušnju

"Respekt Željezničaru, ali mi preuzimamo ulogu favorita"

E. Škorić

Danas je u prostorijama FK Sloboda održana press konferencija povodom sutrašnje utakmice protiv starog sportskog rivala ekipe Željezničara.

Prisutnim novinarima su se obratili pomoćni trener Slobode Adnan Jahić i fudbaler Saša Maksimović.

"Sutrašnju utakmicu protiv Željezničara dočekujemo kao i svaku drugu do sada. Vrijedno smo trenirali, te uigravali naše taktičke zamisli. To je zadnja utakmica ove godine na Tušnju", rekao je Jahić te dodao:

"Moram da se osvrnem na izjave trenera ekipa koje nam dolaze, oni u prvi plan stavljaju teren na kojem igramo. Kako njima tako i nama ovaj teren predstavlja problem. Mi smo od početka sezone ekipa koja igra dobar fudbal, bez obzira na sve. U nekim utakmicama nismo imali sreće, apsulutno zaslužujemo trenutno mjesto na tabeli, te sigurno smo trebali imati i koji bod više.

"Što se tiče sutrašnje utakmice, respekt FK Željezničar, ali mi preuzimamo ulogu favorita. U hendikepu smo jer ne možemo računati na kapitena Beganovića, te Ćivića ali bez obzira na sve sutra idemo od prve minute po pozitivan rezultat".

Sjajni fudbaler Saša Maksimović očekuje tri nova boda sutra na kontu svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas sutra jedna teška utakmica, na teškom terenu ali kako njima tako i nama. Uz podršku naših navijača, vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata, a što su za nas samo tri boda u ovom slučaju", kratak je bio Maksimović

Utakmica između Slobode i Željezničara na rasporedu je sutra sa početkom od 15:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Vi vec upisali tri boda... To mi se dopada... Poradite malo na toj gradskoj oranici ili sadite krompir na njoj....
1 7
tbra
Cuj ulogu favorita haha kao vi nesto puno jaci od Zelje? Kakvi debili.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti