Uplatio 318.000 na 'siguricu', pa se hvatao za glavu nakon jednog od najvećih iznenađenja ikad
Foto - Karolina Grabowska

Pena šokirala svijet i nesretnog kladioničara

Uplatio 318.000 na 'siguricu', pa se hvatao za glavu nakon jednog od najvećih iznenađenja ikad

Midhat Šljivak

Jedan kladioničar odlučio je uplatiti nestvarnih 318.000 dolara na pobjedu Amande Nunes protiv Julianne Pene na UFC 269 eventu.

Nunes je u borbu ušla kao apsolutni favorit. Gotovo da ne postoji osoba koja je prognozirala pobjedu Pene, ali 32-godišnja borkinja je odradila fenomenalnu borbu i ugušila je Nunes u drugoj rundi.

Američki kladioničar je na pobjedu Nunes uplatio nestvarnih 318.000 dolara. Kvota na pobjedu je bila 1.10 i nakon ovakvog završetka se mogao samo uhvatiti za glavu.

Tako je ovaj nesretnik izgubio ogromnu količinu novca. Što je najgore, ni eventualni dobitak na ovaj ulog ne bi bio veliki i bio bi 'dobar' svega 30-ak hiljada dolara.

Na društvenim mrežama komentari prema ovom čovjeku su brutalni i apsolutno niko ga ne žali.

Top Komentari

Adnanos
Kladionice su najveci pljackarosi ikada. Iskorisatvaju pogotovo siromasne i siromasni najvise iskusavaju srecu. Daju nevjerovatno male i lose kvote. Svi ce reci pa niko nikoga netrjera da kocka ali to nije cijela istina. Istina je puno komplikovanija. Kvota 1,1 je toliko losa da Bog sacuva. Neka bilo ko pokusa da odigra 10 utakmica sa kvotom 1,1 svake sedmice, nemora kockat vec samo kroz salu kod kuce, i vidi koliko bi izgubio za godinu dana. Znaci ulozis po 100 maraka na svaku utakmicu. Da bi dobio 100 maraka moras pogodit sve utakmice. Ako pogodis 9 od 10 utakmica donji si 10 maraka. U roku od godina toliko ces biti donji da bi se morao objesit. Kladionice su to dobro izracunale i zato zaradjuju milijarde.
5 5
Bereta
Ja ne znam tko bi zalio ovog covjeka,da nije imao te pare nebi ni uplatio,placi sirotinjo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi