Gurala je prst gdje ne smije: "Anđeo i demon" u klinču, dižu se tenzije, a onda sramotan potez

Bila je spremna na sve

Gurala je prst gdje ne smije: "Anđeo i demon" u klinču, dižu se tenzije, a onda sramotan potez

Admin Čaušević

Jedan od najsramotnijih poteza u historiji UFC-a viđen je minulog vikenda. 

Reputacija Priscile Cachoeira je značajno opala nakon posljednjih dešavanja prije i tokom borbe protiv Gillian Robertson.

Bila je to definitivno sedmica za zaboraviti koja bi Brazilku mogla koštati i njenog mjesta u UFC rosteru nakon skandaloznog poteza.

Prvo je na vaganju uoči borbe bila premašila dozvoljenu težinu. Bila je teža za 1.3 kilograma od dozvoljenog, ali su joj sudije svejedno dozvolile ulazak oktagon.

Zbog viška kilograma kažnjena je sa oduzimanjem čak 30 % od nagrade koja joj je pripala. Inače, nije smjela vagati više od 56 kg.

Još prgaviji potez uslijedio je tokom same borbe kada je učinila sve da izbjegne poraz, ali to se na kraju nije desilo.

Oglasi

Djevojke su bile u klinču, čekala se predaja, vladala je velika napetost i tenzija, o onda Cahcoeira pravi šokantan potez.

Naime, Brazilka je Kanađanki pokušala ugurati prst u oko što je aptsolunot protiv pravila, a interesantno da je to sudija sve posmatrao s metar udeljanosti.

[twitter]https://twitter.com/jedigoodman/status/1469807640540712962[/twitter]

Sve se to dešavalo u završnim sekundama prve runde, Cahcoeira je trebala izdržati svega još nekoliko sekundi, međutim udarila je rukom o pod i tako predala borbu.

Na svu sreću sve se završilo bez težih posljedica za Roberston jer joj je u slučaju povrede oka i karijera mogla biti dovedena u pitanje.

S druge strane, Cachoeira će se morati preispitati oko nekih stvari jer je pod velikim pitanjem njeno eventualno naredno učešće u oktagonu.

Top Komentari

Pajkan
Po naslovu minimalno prstenjak u supce zavukla.
12 0
Klicko
Ja konto u vaginu joj ga šupnula kad samo u oko.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije