Bh. rukometaši će nastupiti na jakom turniru u Osijeku, a stigla je i još jedna bitna vijest

Pripreme za nastup na EP

Bh. rukometaši će nastupiti na jakom turniru u Osijeku, a stigla je i još jedna bitna vijest

H. Zilić

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u januaru očekuje EP, a naši momci će svoje mečeve igrati u Bratislavi.

To će za Zmajeve biti treće veliko takmičenje, a prije odlaska na prvenstvo, potvrđeno je da će naši reprezentativci učestvovati na jakom Croatia Cupu u Osijeku.

Na pomenutom turniru naša selekcija će odigrati dva meča i to 6. januara protiv Hrvatske i 7. januara protiv Rusije.

Ovome dodajmo da su svi naši reprezentativci vakcinisani što je glavobolja manje za sturčni štab obizrom da na EP neće moći nastupiti igrači koji nisu primili dvije doze vakcine, a neke od vodećih reprezentacija su se već suočile s tim problemom.

Izabranici Ivice Obrvana će u narednom periodu obaviti i ostatak planiranih priprema, a uskoro bi trebalo znati i konačan spisak igrača koji putuju na prvenstvo Evrope.

Top Komentari

Realist
Znaci opet vam Hrvatska pripreme placa
1 10
Tas14
Sretno zmajevi, vjerujemo u Vas!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi