U srijedu važna sjednica IO: Zatvara se finansijska konstrukcija, prioritet obnova terena

Poznat dnevni red

U srijedu važna sjednica IO: Zatvara se finansijska konstrukcija, prioritet obnova terena

Samir Mlaćo
Kako je SportSport.ba ranije i najavio, u srijedu će biti održana sjednica Izvršnog odbora NS BiH.

Na dnevnom redu će se naći usvajanje zapisnika i realizacija zaključaka sa devete sjednice, ali i prijedlog plana prihoda i rashoda NS BiH za 2022. godinu.

Pred članovima IO naći će se i izvještaji sektora za sport o svim takmičenjima, te prijedlog odluka za licenciranje klubova.

Izvor blizak NS BiH potvrdio nam je da je u planu prihoda i rashoda jedna od glavnih stavki obnova terena koji su rak rana u bh. nogometu.

Sjednica u srijedu je od velike važnosti i vjerujemo da će plan prihoda i rashoda biti usvojen bez daljeg odlaganja obzirom da je ulaganje u infrastrukturu od ključne važnosti za razvoj fudbala u našoj zemlji, a da je ovaj segment do sada bio jako zapostavljen, a ono što je i rađeno nije bilo dovoljno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već ranije se pisalo o obnovi terena u Mostaru, Tuzli, Banjoj Luci...

Radovi bi trebali početi već iza Nove godine, a da li će se to i desiti, ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Brazuka
O vici kriminalu petevu i repki koja je 61. Nakon 100 godina to ne pišete? Koji tereni? Pisali ste da će bit ove godine pa evo kraj godine hahahaha
8 0
tbra
rekli na ljeto tri nova terena, sad iiduce godine napolje kriminalci nesposobni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti