Pokrenuta još jedna istraga protiv Novaka Đokovića
FOTO: EPA

Prvi reket svijeta u novim problemima

Pokrenuta još jedna istraga protiv Novaka Đokovića

H. Zilić

Još uvijek se čeka zvanična odluka o tome da li će Novak Đoković nastupiti na Australian Openu.

Obavljen je žrijeb za prvi Grand slam sezone, Đoković je postavljen za prvog nositelja i čeka ga duel protiv Kecmanovića u prvom kolu, ali to je sve pod velikim upitnkom.

Dok se čeka odluka ministra imigracija Alexa Hawkea o mogućem ukidanju vize za tenisera iz Srbije, australske vlasti su pronašle još jedan podatak koji ne ide u prilog Đokoviću.

Naime, Đoković je pod istragom španske policije radi boravka u Marbelli krajem prošle kalendarske godine.

Đoković je po dolasku u Australiju izjavio da nije nigdje putovao skoro dvije sedmice, a 31.12 je boravio u Marbelli i španska policija je tragom tih informacija pokrenula istragu. Inače, prvi reket svijeta boravak u Španiji nije prijavljivao, tačnije nije od ambasade Španije tražio nikakvu dozvolu, a da li je imao doktorsko izuzeće za ulazak u državu pokazat će istraga.

Sigurno najburnijih mjesec dana u karijeri Novaka Đokovića, a pored borbe sa australskim vlastima, sada su i Španci pokrenuli svoje istrage.

Top Komentari

struja
Pobjednik stoji sam i uvjek,sto?zato sto mnogi zele to mjesto.
2 6
Bereta
On misli gdje po srbiji moze ici i lagati i prosipati šupljake da tako moze i po uređenim svijetskim drzavama,ocekujemo do kraja dana pricu o ugrozenosti srpskog naroda i kako se cijeli svijet urotio protiv njih hahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi