Očekivana reakcija Srđana Đokovića nakon odluke o Novaku: "50 metaka u prsa"
Foto - EPA

Oglasio se Srđan Đoković

Očekivana reakcija Srđana Đokovića nakon odluke o Novaku: "50 metaka u prsa"

M. Šljivak

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, u svom je stilu komentarisao deportaciju njegovog sina iz Australije.

Nakon što je izgubio spor pred australskim sudom, Đoković napušta Australiju, a njegov otac nastavlja s poprilično interesantnim izjavama.

On je istakao kako je konačno završen pokušaj atentata na Novaka.

"Završio je pokušaj atentata na najboljeg svjetskog sportaša. 50 metaka Novaku u prsa – on nakon svega da podršku igračima, daje podršku mladom igraču do 17 godina. E to je Nole, Čovjek brat… Vidimo se u Parizu”, poručio je Đoković.

Đoković stariji je i ranije imao bizarne izjave što se tiče Novaka. Proglasio ga je čak i Isusom, pa ne čude ovakve objave nakon deportacije Novaka iz Autralije.

Oglasi

Novak Đoković mora isplatiti odštetu Australiji

Najbolji teniser svijeta žalio se na odluku o ukidanju vize, ali sudije su jednoglasno odlučile da je ministar Alex Hawke ispravno postupio kada mu je ukinuo vizu.

Đoković će ubrzo napustiti Australiju, tri godine mu je zabranjen ulazak u ovu državu, a morat će platiti i troškove suđenja.

Ta cifra nije mala. Troškovi suđenja, odnosno odšteta Vladi Australije iznosi 500.000 dolara.

Đoković Australiju napušta već danas.

Top Komentari

enko
Stariji djokovic je ovakvim izjavama samo nasteyio ugledu svoga sina,ispalio si svome sinu 50 metaka u ledja ,nije to ljubav ,tako to rade uredjene zene i sistemi.
8 0
Chico
Bolestan narod. Nema im lijeka.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije