Vedro iznad Grbavice: Vraća se još jedno veliko ime, već je na treninzima!

Čeka se potpis

Vedro iznad Grbavice: Vraća se još jedno veliko ime, već je na treninzima!

A. Čaušević

Nekoliko vedrih vijesti stiže iz FK Željezničar. 

U utorak je višestruki prvak BiH saopštio da je Semir Štilić potpisao novi ugovor te je po treći put postao član Željezničara.

Nakon toga stiže vijest da je s ekipom počeo trenirati Edin Cocalić, bivši kapiten sarajevskih Plavih.

Cocalić se danas priključio treninzima, a u narednim danima bi trebao potpisati i ugovor. Tu informaciju je saopštio i klub sa Grbavice.

Edin Cocalić se priključio treninzima Željezničar, a u narednim danima očekuje se potpis ugovora. Vaša poruka za Edina? 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Tuesday, January 18, 2022

Iskusni defanzivac je duže od deset godina igrao u inostranstvu te će svojim iskustvom i znanjem sigurno predstavljati pojačanje za Željezničar.

Cocalić, koji je prošao omladinske selekcije Željezničara, je s Grbavice otišao 2010. godine kada je potpisao za Panionios gdje se zadržao tri godine do odlaska u Maccabi iz Haife.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim u Grčkoj i Izraelu još je igrao u Belgiji (Mechelen) te Turskoj (Altay i Akhisarspor). Posljednji klub bio mu je grčki Panetolikos.

Inače, Štilić i Cocalić se od ranije spominju kao povratnici na Grbavicu. "Treći musketir" bi mogao biti Bubacar Dialliba, pa ostaje da se vidi da li bi prekaljeni napadač mogao stopama nekadašnjih saigrača. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596132192
Izboriti Evropu ove sezone i moze se smatrati uspješnom sezonom. Nakon one izdajice od trenera Sablja ce pokazati sto je na Grbavici JURISS
19 4
user1613662710
ABd doci ce bolji dani idemo jako do evrope??
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi