Dok se čeka trener, Velež dogovorio sve sa novim sportskim direktorom

Radno u mostarskom klubu 

Dok se čeka trener, Velež dogovorio sve sa novim sportskim direktorom

A. Čaušević

Iako kraj sezone znači i odmor to nije slučaj u FK Velež.

Vodeći ljudi mostarskog kluba posljednjih dana imaju pune ruke posla kako bi sve bilo spremno za početak nove sezone.

Džemil Šoše je podnio ostavku na mjesto direktora, ali je na kraju ostao. Poslije toga je i dosadašnji Feđa Dudić je (ne)očekivano otišao s klupe i preuzeo FK Sarajevo.

Na održanoj Skupštini bilo je govora kako će se rasteretiti ogromni posao kojeg je na sebe preuzeo Šoše i već su napravljeni prvi koraci po tom pitanju.

Naime, Velež je dogovorio sve sa novim sportskim direktorom, a tu funkciju će u budućnosti obnašati Dženis Ćosić.

Ćosić je većim dijelom ove sezone bio pomoćni trener Husrefu Musemiću u Tuzla Cityju, a prije toga je bio angažovan u FK Velež kao voditelj omladinskog pogona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Itekako je upoznat sa dešavanjima u mostarskom klubu i neće imati problema sa adaptacijom što mu je svakako veliki plus.

Kada je u pitanju izbor novog trenera tu se još uvijek čeka konačna odluka. U igri je nekoliko imena, ali konkrentog dogovara i dalje nema.

Top Komentari

enko
Svjeze krvi treba,bravo za potez rukovodstva
5 3
SeoRusilac
Sjajan potez
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi