Džeko označen u gay baru zajedno sa atraktivnom hrvatskom voditeljicom

Fotografija osvanula na Instagramu

Džeko označen u gay baru zajedno sa atraktivnom hrvatskom voditeljicom

A. Čaušević

Poslije naporne sezone Edin Džeko je odlučio jedan dio odmora provesti u Dubrovniku.

Džeko je hrvatskom gradu razvio privatni biznis preko restorana Ezza, dok u mnogim omiljenoj turističkoj destinaciji ima i svoju vilu.

Na Instagramu se pojavila i fotografija na kojoj je Džeko označen da se nalazi u klubu Milk bar, odnosno prvom gay baru u Hrvatskoj.

Popularni Dijamant se nalazio u društvu atraktivne hrvatske voditeljice Renate Šopek te Tomislavom Ivušicem koji je inače vlasnik ovog bara.

No description available.

Fotografiju na kojoj su označeni Džeko i Šopet je objavio upravo Ivušic.

Oglasi

Komentari o Džekinom restoranu sve govore

Restoran Ezza koji su bračni par Džeko otvorili zajedno sa svojim partnerima i prijateljima Sarah Čerkez i Arminom Hadžićem, pravi je mamac za one s dubokim džepom, ali i za one koji znaju da prepoznaju kvalitet. Posljednjih dana mnoge zvijezde boravile su u Ezzi, restoranu koji se nalazi u ulici Maestra Dela Jusića u Dubrovniku i koji je bio prvi put otvoren krajem augusta prošle godine.

U spoju luksuznog i modernog ambijenta ima sjajan izbor hrane i pića, a osim unutrašnjeg ambijenta, za posjetitelje je dostupna i terasa sa koje se pruža pogled na grad idealna za dnevno druženje ili romantične večere.

Na popularnoj stranici Tripadvisor.com mogu se naći recenzije ljudi koji su imali priliku da posjete skupocjeni restoran našeg napadača, a kakvi su dojmovi?

Od 112 recenzija koje su ostavili posjetitelji restorana, njih 98 je dalo najveću ocjenu za Ezzu koju su ocijenili "izvrsnim", dok je dvoje restoran etiketiralo kao "vrlo dobro", što dovoljno govori o kakvom mjestu se radi, bez obzira na "paprene" cijene koje nisu baš prilagođene za svačiji džep.

"Wow. Već neko vrijeme pišem recenzije i nisam siguran da sam imao priliku recenzirati restoran prije nego što dobije Michelinovu zvjezdicu. Ovo mjesto je bilo nevjerovatno. Moderan interijer zgrade uravnotežuje vanjsko sjedenje pod sjajem svjetala s gradskih zidina", napisao je jedan od posjetitelja.

Oglasi

"Uživajte u ovom mjestu dok možete jer kada dobiju zvijezdu, bit će nemoguće ući", zaključio je, napisavši da su popili malo domaćeg vina i da se sve završilo prepoznatljivim desretom "Tokyo 9", koji je svima preporučio. Hvalio je japanski i australski Wagyu odrezak.

"Nevjerojatna hrana i usluga. Najbolji obrok u mom životu i ocjenjujem ga više od restorana s Michelinovim zvjezdicama u kojima sam bio. Hrana je bila tako divna da želim plakati! Odrezak je bio fantastičan. Ovo je mjesto koje morate posjetiti za večeru. Dubrovnik je jako blagoslovljen što ima Ezzu", piše drugi korisnik.

"Najbolji restoran u Dubrovniku. Aleksandar je bio fantastičan konobar, hrana je bila fenomenalna, piće odlično. Jeli smo u nekoliko 'top' restorana u Dubrovniku i do sada se ništa nije približilo Ezzi", naredna je recenzija.

Posebne hvale dolaze iz Glasgowa (Škotska), gdje je korisnik zadivljeno pisao komentar na račun Džekinog restorana.

Oglasi

"Moja supruga i ja posjetili smo s našom 10-mjesečnom kćeri. Bili smo pomalo zabrinuti jer nema mnogo vrhunskih restorana prilagođenih djeci, ali osoblje Ezze učinilo je sve više kako bi našu večer učinili fantastičnom. Restoran je vrlo moderan s lijepom terasom koja gleda na istočni ulaz u stari grad. Dobili smo sjajno mjesto u kutu s pogledom na luku. Veliki je izbor koktela prije večere dok vam konobari pričaju o jelovniku. Uzeli smo burratu i tataki tunu. Oboje je bilo tako ukusno i toplo bih preporučio.
Za glavno jelo smo uzeli wagyu odrezak i janjeće kotlete jer tomahawk te večeri nije bio dostupan. Objašnjeno nam je da su jela jednostavna, a sve je u kvaliteti mesa i namirnica. Naručili smo umak od zelene paprike i chilli maslac s prilozima od hrena i kremaste brokule. Meso je bilo nevjerojatno, kako su rekli da ne treba ništa drugo. Uživali smo u svakom zalogaju i imali smo samo umake s prilozima. Ja sam veliki obožavatelj odreska i ovo je bilo dobro koliko može. Konačno, usluga, nešto što mislim da će izdvojiti Ezzu jer će njihova hrana uvijek govoriti sama za sebe i bila je daleko najbolja što smo brobali tokom cijelog odmora u Dubrovniku. Čim smo ušli osoblje je briljiralo s našom kćeri, ništa nije bilo previše i svaki put kad bi došli za stol uložili su toliko truda da joj obrate pažnju. Bio je to pravi osobni štih koji se ne pravi uvijek u ovakvom vrhunskom restoranu s djecom. Došlo je do vrlo male greške s narudžbama, pa su našu hranu servirali na stol pored. To se odmah shvatilo i bili su na našem stolu za ne više od 60 sekundi. Zaista nismo više razmišljali o tome. Nekoliko minuta kasnije, kada su nam iznijeli obrok, menadžer je došao do stola da se ispriča za pogrešku. Zatim se vratio na kraju našeg obroka s čokoladnim tartufima kako bi se ponovno ispričao i dok smo odlazili moja žena je dobila poklon vrećicu s jednom od prekrasnih svijeća koje koriste u restoranu. Sve to uz sićušnu grešku, ova razina savršenstva kojoj Ezza teži, učinit će ga vrhunskim restoranom u godinama koje dolaze. Svaki član osoblja s kojim smo razgovarali nije mogao biti profesionalniji i susretljiviji, hrana će biti daleko najbolja koju ćete jesti u Dubrovniku. To će biti prva rezervacija koju napravimo kada se vratimo u Dubrovnik".

"U Ezzi smo rezervirali večeru kako bismo mogli proslaviti uspjeh naše kompanije. Pojeo sam najbolji odrezak koji sam ikad probao. Svidio mi se ugodan ambijent i uživali smo u večeri uz vino. Htjela bih opet doći ovdje kad budem u Dubrovniku, a htjela bih probati i drugu hranu koju imate na jelovniku jer je sve izgledalo tako ukusno", recenzija je dame iz Zagreba koja je sa svojim dragim boravila u Ezzi.

"Dobar ambijent, čist restoran i ukusna hrana uz dobar izbor. Mjesto koje morate posjetiti ako ste u tom području".

Još jedan stranac oduševljeno piše o restoranu Edina Džeke.

"Posjetio sam Ezzu tri puta tokom svog kratkog boravka u Dubrovniku i mogu reći da nijedno drugo mjesto ne može parirati stvarima koje oni nude. Nevjerojatna usluga, nevjerojatna hrana i najbolji pogled s terase pripada Ezzi. Ako ikada posjetite Dubrovnik, noć provedena u Ezzi je obavezna!!!".

Sve recenzije možete pronaći na sajtu Tripadvisor, a čini se da Edin i njegovo osoblje rade izvanredan posao jer skoro da ne postoji nijedna jedina zamjerka na Ezzu, njenu poslugu, hranu i piće, ambijent. Uostalom, to je Edin Džeko, on drugačije ne zna osim da bude do kraja predan i da poslužuje samo kvalitet, bilo da se radi o nogometnim terenima ili poslovnim poduhvatima kojima se sve više okreće kako se bliži kraj blistave karijere.

Promo

Top Komentari

Fixa
Dzeko derpe
5 18
Arnel925
Dzeko je moderan covjek. Naces ga u gay barevima i u tangicama.
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi