Katastrofalne vijesti stigle za Ćamilu Mičijević

Propušta skoro cijelu sezonu

Katastrofalne vijesti stigle za Ćamilu Mičijević

H. Zilić

Jedna od najboljih rukoemtašica svijeta, Ćamila Mičijević morala je i po drugi put na operaciju koljena.

Ćamila je operisala koljeno zbog parcijalne rupture ligamenata, ali je ovoga puta šteta ozbiljnija, ligamenti su pokidani, a oštećen je i meniskus.

Operacija je obavljena u ponedjeljak, proces rehabilitacije trebao bi početi za mjesec dana, ali ono što je loša vijest je činjenica da bi naredna sezone mogla biti govora za mladu Mostarku.

Procjene su da bi se na parket mogla vratiti krajem marta ili početkom aprila naredne godine jer ovakav vid povred ezahtjeva oporavak od osam do devet mjeseci.

Ovo znači da će Ćamila propustiti Evropsko prvenstvo sa selekcijom Hrvatske, ali i sezonu sa svojim Metzom, koji je jedan od glavnih favorita da ode do kraja u Ligi prvaka za rukometašice.

Promo

Top Komentari

Baboisback
Kako Hrvatima valjaju Bosnjaci kad igraju za njih. Camila nadam se da ce ti otpasti noga.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi