Dudić: Molio sam Boga da utakmica što prije završi

Trener Sarajeva na pressici

Dudić: Molio sam Boga da utakmica što prije završi

A. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva su prvi poraz u sezoni doživjeli kada to nisu očekivali. 

Na Bilinom polju Tuzla City je potpuno nadigrao Sarajevo te je slavio sa više nego ubjedljivih 1:5.

Na pressici poslije utakmice trener Feđa Dudić je uputio izvinjenje navijačima te je poručio da se ovakva utakmica više ne smije ponoviti.

"Moram da čestitam Tuzla Cityju na potpuno zasluženoj pobjedi, izvinjavam se navijačima za ovo što su večeras doživjeli. Ovo sigurno ne smije da se dešava i voljni momenat mora biti zastupljen do 90 minute", rekao je Dudić te nastavio:

"Moramo biti sabrani i preuzeti odgovornost kada se izgubi, ja sam najodgovorniji, nije bilo energije. Koristio sam 16 igrača, samo tri mogu dobiti prolaznu ocjenu. Danas sve što smo napravili promjene nismo ništa napravili, ali to ćemo ostaviti za svlačionicu."

"Nismo bili bahati u pobjedama, bili smo skromni, isto tako napravit ćemo analizu, nećemo tugovati, ide nova utakmica, još jednom se izvinjavam za neugodnost."

Oglasi

"Cijela moja trenerska karijera i sve klubove koja sam vodio, ovo je najveći rezultatski poraz. Teško mi je palo, ali kako se ja moram dići, tako moram i igrače. U jednom sam trenutku molio Boga da utakmica što prije završi."

"Bilo je dosta mana u timu, dosta stvari koje nisu bile dobre. Pogledat ću još jednom utakmicu, bit će teško, ali nekako hladne galve ukazati na ono što se dešavalo."

"Normalno da ima euforije kada pobijediš tri utakmice zaredom, ali vjerujte bili smo skoncentrisani, znali smo da će Tuzla City igrati sa tri brza igrača naprijed, ukazali smo na te neke stvari."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovakvu utakmicu više nikad ne smijemo ponoviti. Ovakvo energiju pogoto. Neke stvari se više nikad ne smiju dešavati", završio je Dudić.

Naredni ispid za Bordo momke je u nedjelju od 17:30 na stadionu u Doboju kod Kaknja protiv Igmana.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Mi molimo Boga da ti sto prije odes. Previse si se umislio. Nisi ti nikakav trener. Pogotovo nisi trener za nas najveci klub. Tvoje foliranje i bahacenje pred kamerama i sve one glupe izjave ce nas kostati titule. Ne moze se protiv svakog protivnika srljati bez ikakvog plana i dobijati na misice. Svaka iole ozbiljna ekipa ce nas poniziti sa ovom tvojom trkom glavom bez obzira. MIRVICU-OTVORI OCI DOK JOS NIJE PREKASNO!!!
19 53
stole
Da li ce Mikel Arteta uzimati opet metode Sir Feđe Dudica hhhahha
26 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi