Iz Tuzla Cityja se pitaju: Da li je unaprijed određen pobjednik utakmice u Trebinju?
Foto: FK Tuzla City

Oglasili se na Facebooku

Iz Tuzla Cityja se pitaju: Da li je unaprijed određen pobjednik utakmice u Trebinju?

Endin Čaušević

Leotar i Tuzla City igraju trenutno u Trebinju utakmicu 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a dosta pažnje pred sami početak ovog meča izazvala je objava tuzlanskog kluba na Facebooku.

Utakmica između Leotara i Tuzla Cityja počela je na stadionu Police u 13 sati i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja u susretu ovih ekipa.

Međutim, pred sami početak utakmice u centru pažnje javnosti našla se objava Tuzla Cityja na zvaničnoj Facebook stranici koja je izazvala lavinu komentara.

Naime, iz Tuzla Cityja su jasno poručili da sumnjaju u regularnost današnje utakmice u Trebinju zbog fotografije koju su odlučili da javno objave.

Riječ je o fotografiji na kojoj se nalazi predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banjaluke koji je prije utakmice Leotara i Tuzla Cityja sjedio u Trebinju sa službenim licima današnje utakmice.

Opis nije dostupan.

Oglasi

"Je li unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banja Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim licima duela Leotar-Tuzla City", napisali su iz tuzlanskog kluba.

Je li u unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banja Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim licima duela Leotar-Tuzla City.

Posted by FK Tuzla City on Sunday, November 6, 2022

Podsjećamo, glavni sudija današnje utakmice je Mateo Musa iz Čitluka, a njegovi pomoćnici su Marko Zelenika (Mostar) i Amer Macić (Mostar. Četvrti sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred ovu utakmicu Tuzla City je bio sedmi na tabeli sa 21 osvojenim bodom, ali su Tuzlaci već četiri utakmice bez pobjede u prvenstvu.

S druge strane, za Leotar je svaki bod zlata vrijedan jer je klub iz Trebinja trenutno posljednji na tabeli sa 15 bodova iz 16 odigranih utakmica.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoSiroki
Sve će bit pošteno hahaha
8 1
hzsg
PITAJTE VAŠEG ASMIRA HUSIĆA, ON JE I INVOLVIRAN U SVE STRUKTURE NSBiH. I ja bi ga rado pitao ASMIRE ZAŠTO RADE GODINAMA PROTIV SARAJEVA, IZ TEKME U TEKMU.
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi