Igrači Sarajeva morali pred sjevernu tribinu nakon poraza, scene s Koševa će obići sve!

Jasna poruka Hordi zla svojim igračima

Igrači Sarajeva morali pred sjevernu tribinu nakon poraza, scene s Koševa će obići sve!

Endin Čaušević

Sarajevo je večeras doživjelo šokantan poraz na svom terenu od Sloge Merdian iz Doboja koja je nakon preokreta slavila sa 2:1 na startu nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Bordo klub je imao i podršku sa sjeverne tribine, a upravo tu su igrači Sarajeva nakon meča morali "na raport".

Bordo klub je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 15. minuti nakon gola Renana Oliveire, te ništa nije slutilo na konačan ishod meča.

Naime, Sloga Merdian je prvo u 44. minuti poravnala na 1:1 golom Vidića, a sredinom drugog poluvremena klub iz Doboja došao je do potpunog preokreta.

U centru pažnje ponovo je bio nevjerovatni Vidić koji je po drugi put glavom savladao golmana Sarajeva i pogodio je za 2:1 i veliku pobjedu Sloge Merdian na stadionu Koševo.

Sarajevo je večeras imalo i veliku podršku navijača jer su se nakon bojkota Horde zla vratila na sjevernu tribinu, te se pjesma čula od prve do zadnje minute.

Oglasi

Nakon šokantnog poraza igrači Sarajeva su morali otići pred sjevernu tribinu gdje su im najvatreniji navijači poslali jasnu poruku.

"Morate se boriti, je li vam jasno to? Morate da se borite do kraja 90 minuta svaku utakmicu, a mi ćemo uvijek biti vaša podrška", čulo se, između ostalog, sa sjeverne tribine.

Igrači su jasno čuli šta navijači traže od njih, a potom su se zagrlili i zajedno zapjevali s njima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, na kraju moglo se čuti ono što sigurno svaki navijač Sarajeva očekuje jer je sa sjevera zagrmilo: "Hoćemo titulu na Koševu".

Priliku da se iskupe za neočekivan poraz igrači Sarajeva imat će u idućem kolu kada ih očekuje veliki derbi i gostovanje banjalučkom Borcu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mitoza
Renan nije ni jednu riječ razumio.
5 0
Starigrad01
Bravo,tako se navija i bodri.I u dobru i u zlu.Svaka čast.Naprijed Bordo Bjeli.Nek crknu dušmani.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti