Skupljač lopti na Grbavici iznervirao Darka Bodula, a "cijenu je platila" upravo lopta

Pred kraj meča Željezničara i Igmana

Skupljač lopti na Grbavici iznervirao Darka Bodula, a "cijenu je platila" upravo lopta

Eldar Ganibegović

Mnogo tenzija viđeno je pred kraj meča Željezničar - Igman. U tom periodu postignut je i jedini gol na utakmici, a nakon njega viđeno je još mnogo nervoze, pa tako i kod, rekli bismo opravdano, Darka Bodula.

U zaostaloj utakmici 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar je večeras s 1:0 savladao Igman iz Konjica.

Jedini pogodak viđen je u 86. minuti kada se najbolje u gužvi snašao Edin Cocalić i zakucao loptu u rašlje gola na kojem je stojao Aldin Ćeman.

Igman je tada morao krenuti na sve ili ništa. Dobio je ništa, a da se tenzije na terenu dodatno povećaju pomogao je jedan dječak koji je skupljao lopte.

Naime, dosuđen je korner za Igman, a Darka Bodula, koji je prišao da ga izvede, skupljač lopti je jednostavno ignorisao i nije mu htio dodati loptu.

Oglasi

U trenutku kada je do Darka Bodula lopta dolazila sa suprotne strane, dječak mu je bacio loptu, koju je fudbaler Igmana iz sve snage napucao daleko od sebe.

Jasno je da je nervoza Darka Bodula i reakcija u tom momentu bila očekivana, no s druge strane skupljač lopti je sigurno pokupio simpatije kod domaće publike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice su svoje viđenje dali treneri obje ekipe i govorili o tenzijama o kojima su imali suprotno mišljenje.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AK16
Sakupljači lopte isto poprimili seljački mentalitet koji je Klaun donio u klub, inače poznat po bušenju lopti.
8 4
enko
Ovo je ostala praksa i trebalo bi da se delegati obavezu da ovo evidentiraju u svom izvjestaju a da disciplinska odere nekoga par hiljada pa ces vidjet sto neda loptu.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi