Navijački incident kod Šantića parka u Mostaru
Foto: Čitatelj

Sukob Red Armyja i Manijaka

Navijački incident kod Šantića parka u Mostaru

O. Lekić

Velež i Željezničar igraju večeras u Mostaru derbi šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a nekoliko sati pred utakmicu došlo je i do navijačkog incidenta.

Utakmica između Veleža i Željezničara igra se večeras na stadionu Rođeni, a očekuje se da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, te bi podršku trebali imati i gostujući igrači.

Međutim, nekoliko sati pred duel starih rivala došlo je i do nemilih scena na ulicama Mostara.

Kako javljaju čitatelji portala SportSport.ba došlo je do incidenta između navijača Veleža i Željezničara koji su se sukobili u blizini Šantića parka u Mostaru.

Oglasi

U sukobu je navodno učestvovalo nekoliko desetina navijača, no policijske snage su navodno u kratkom vremenskom periodu stvari stavile pod kontrolu.

Navodno je povrijeđena jedna osoba, a na lice mjesta brzo je stigao i veliki broj pripadnika policije, te nekoliko vozila hitne pomoći.

Policija za sada drži situaciju pod kontrolom, te pokušava rasvijetliti ovaj nemili događaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, utakmica između Veleža i Željezničara igra se večeras s početkom od 19:45 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Bravo Manijaci slomite ih u Mostaru
6 9
Hadzija123
Rodzeni su najvece picke!!!!! Ubi ubi ubi Velezaaaaaa !!!!!!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi