Sramotu FK Sarajevo više nisu mogli gledati: Pojedini navijači 'bježe' s Koševa

Mnogi su ranije otišli kući

Sramotu FK Sarajevo više nisu mogli gledati: Pojedini navijači 'bježe' s Koševa

Midhat Šljivak

FK Sarajevo se bruka na meču protiv NK Široki Brijeg. Bordo tim gubi s velikih 3:0.

Potpuni potop je doživio tim Simona Rožmana. Široki ih razbija, a nakon trećeg pogotka u 78. minuti navijači su polako počeli napuštati stadion Asim Ferhatović Hase.

Ogroman broj navijača ne može više gledati sramotu svog kluba. Odlučili su otići ranije kući i nakon ove bruke, trebat će im nekoliko dana da se oporave.

Ne pamti se ovako očajna igra Bordo tima. Ovo je istinska katastrofa.

Oglasi

Navijači koji su ostali na tribinama ironično pozdravljaju svaki potez svojih igrača. Posebno se to odnosi na Adalberta Penarandu koji dobija zvižduke kad god je u kontaktu s loptom.

Sva tri pogotka Bordo tim je primio u drugom poluvremenu, a mogu biti itekako sretni što razlika nije još i veća jer su gosti promašili ogroman broj zicera.

Daniel Lukić je spektakularnim pogotkom i udarcem kojeg ne brane ni tri golmana doveo Bordo tim u prednost od 1:0 u 46. minuti, da bi potom sedam minuta kasnije Kuprešak pogodio za 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tačku na ovaj meč stavio je Petar Mišić u 77. minuti meča za 3:0.

Sarajevo je u ovom meču izgledalo potpuno nemoćno. Simon Rožman će biti na žestokom udaru jer ovakva izdanja se na Koševu jednostavno ne opraštaju tako lako.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1660808179
Rožman sjajni strateg i guzni presad ibričić šampioni svemira loooool.....
4 0
user1571956549
Tako vam I treba... Neka vas deru masAllah....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi