Navijači Zrinjskog slave rođendan, klub im uputio čestitku

U subotu je veliki mostarski derbi

Navijači Zrinjskog slave rođendan, klub im uputio čestitku

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

U Mostaru se vrše posljednje pripreme za veliki vječiti derbi koji u subotu igraju Zrinjski i Velež.

Više je to od obične prvenstvene utakmice, a dva tima ulaze u ovaj duel u veoma dobroj formi. Zrinjski je drugoplasirani, Velež trećeplasirani, pa svi vjeruju u kvalitetnu utakmicu.

Navijačima Zrinjskog ova utakmica će biti posebna.

Popularni Ultrasi slave 30 godina postojanja, a tim povodom dobili su i čestitku od voljenog kluba.

"Naši navijači danas slave 30 godina vjernosti, ljubavi i ustrajnosti!
"Gdjegod igrao, bili smo sa tobom i uvijek smo ti bili podrška, nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina", stoji u objavi na stranici Plemića.

Naši navijači danas slave 30 godina vjernosti, ljubavi i ustrajnosti! "Gdjegod igrao, bili smo sa tobom i uvijek smo ti bili podrška, nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina.⚪🔴👊 #HŠKZ #UZM

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Tuesday, April 9, 2024
Oglasi

I zaista Zrinjski ima podršku na svakom meču, a tako je bilo i nedavno na evropskim utakmicama gdje je aktuelni bh. prvak igrao i u Engleskoj, te Poljskoj, Austriji...

Ultrasi su uvijek bili uz svoje ljubimce, a šta će spremiti u subotu od 16 sati ostaje da se vidi.

Treba istaći da su navijači Zrinjskog posljednjih dana u centru pažnje javnosti nakon što su se oglasili navijači ljutog rivala Veleža.

Naime, Rođeni su se pohvalili velikim brojem transparenata koje su oduzeli popularni Ultrasima.

Oglasi

Red Army je sve objavio na svojoj zvaničnoj stranici, te je ovaj događaj postao i zanimljiva tema širom regiona. Radi se o velikoj navijačkoj pobjedi i svakako žestokom udarcu za navijače Zrinjskog.

"Da sam Ultras ja, ne bi' im'o sna, ne bi' spav'o ja, dok je đavola!", napisali su Red Army.

Odgovor navijača Zrinjskog nije još stigao, pa ni putem društvenih mreža, a navodno se sve desilo poslije utakmice Zrinjskog i Zvijezde 09 u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako će biti zanimljivo pratiti dešavanja na terenu u mostarskom derbiju, ali i tribinama. Navijači Veleža najavili su dolazak u velikom broju, motiva sigurno mnogo imaju, a biće zanimljivo vidjeti u kakvom će 'sastavu' biti Ultrasi, s obzirom na udarac koji su dobili od navijača gradskog rivala.

Kako god, nadamo se da će sve proći bez incidenata i da će derbi obilježiti kvalitetna predstava, te dobra atmosfera navijača oba tima.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BijeliBrijeg
TI SI PRVAK ŠUGAVE ZEMLJE TI SI DIO MOSTARSKIH SNOVA TI DOLAZIŠ SA ZAPADNE STRANE I VOLIM TE BOLA ❤️
3 18
mooraa
Sta ce slaviti kad su ugaseni hahahha
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi