Adnan Duran novi predsjednik Skupštine RK Bosna

Izabrano novo rukovodstvo

Adnan Duran novi predsjednik Skupštine RK Bosna

D. Rakanović

Na redovnoj Skupštini Rukometnog kluba Bosna, održanoj jučer izabrana je nova garnitura ljudi, koja će voditi sarajevske Studente u nadolazećem periodu.

Jednoglasnom odlukom za novog predsjednika Skupštine izabran je Adnan Duran, a za potpredsjednika Rasim Lakota. 

Također, isti će, u skladu sa statutarnim odredbama, obnašati funkcije predsjednika, odnosno potpredsjednika Upravnog odbora, saopšteno je iz RK Bosna. 

Pored pomenutih, članovi novog Upravnog odbora sarajevskog kluba će biti: Erol Ramusović, Jasmin Salkić, Tarik Smajović, Adnan Branković i Sead Cucak, što nije konačan sastav te će se u narednim danima raditi na finalnom popunjavanju ovog organa.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nakon razrješenja dosadašnjih članova rukovodstva sarajevskog rukometnog giganta i imenovanja novih, Upravni odbor je održao sjednicu na kojoj je usvojen budžet za sljedeću sezonu, kao i plan rada i aktivnosti koje su predviđene za nadolazeći period te četverogodišnja strategija funkcionisanja kluba. Također je donešena odluka o osnivanju Bosnine rukometne akademije, dok će funkciju direktora višestrukog šampiona BiH obnašati član Upravnog odbora, Adnan Branković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi