Alen Čaber novi golman Cazinjana

Novo pojačanje RK Krajina

Alen Čaber novi golman Cazinjana

Samir Mlaćo

Nakon što je kapiten RK Prijedor Mladen Blagojević pojačao ekipu Krajine iz Cazina, također člana rukometne Premijer lige naše zemlje, isto je učinio mladi i perspektivni golman Alen Čaber.

Čaber je branio za bugojansku Iskru i Slogu iz Gornjeg Vakufa –Uskoplja te je bio proglašen za najboljeg golmana u Prvoj ligi Federacije grupa Jug, a posljednju sezonu proveo je u Bihaću.

"Nakon završene sezone dobio sam poziv od premijerligaša i poslije pregovora bez razmišljanja sam prihvatio ponudu kluba koji je odlično organizovan i ima dobru upravu. Tu je još pojačanja iz Prijedora, sarajevske Bosna, a trener će biti poznato jugoslavensko ime Rade Unčanin i imam čast što ću raditi sa takvim jednim trenerom. Veoma sam motivisan  i siguran sam da ću napredovati i biti bolji nego ikad do sada.Sa Krajinom iz Cazina želim do vrha i nadam se da ću u tome uspjeti", kazao je Čaber za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pripreme rukometaša Krajine početi će 01.08.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi