Alilović i Červar ponovo u centru pažnje

Vratio ga u tim

Alilović i Červar ponovo u centru pažnje

E. Čaušević, foto: EPA

Rukometaši Hrvatske večeras igraju protiv Norveške, a na sinoćnjem treningu Lino Červar odlučio je napraviti novu izmjenu u svojoj ekipi.

Igrači hrvatske reprezentacije odradili su sinoć trening pred okršaj s Norveškom, a selektor ove selekcije odlučio je da napravi novu izmjenu. Naime, Červar je u ekipu vratio golmana Mirka Alilovića koji je s tribina posmatrao prethodne dvije utakmice.

Alilović je izbačen iz ekipe nakon loše dvije partije u kojima je imao samo šest odbrana. Umjesto njega Červar je ubacio Ivana Pešića koji se također nije proslavio, te je odlučio ponovo u ekipu da vrati Alilovića.

Tako će selektor Hrvatske za večerašnji meč imati na raspolaganju Alilovića i Stevanovića, dok će Pešić na tribine. Hrvatski golmani su najlošiji na dosadašnjem dijelu Eura jer imaju 21 odbranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi