Amar Rušpić novi član MRK Sloga

Mladi rukometaš pojačao premijerligaša

Amar Rušpić novi član MRK Sloga

S. Mlaćo

Da u MRK Sloga Gornji Vakuf misle i na budućnost, svakako pokazuje i novi ovog premijerligaša. Naime, Sloga je u svoje redove iz MRK Iskra Bugojno angažovala juniorskog reprezentativca naše zemlje Amara Rušpića.

Rušpić se već priključio pripremama Sloge i potpisat će ugovor na tri godine.

Radi se o mladiću koji svakako predstavlja budućnost bh. rukometa i sigurno će u Slogi imati sve uslove za kvalitetno napredovanje, što baš i nije slučaj u bugojanski Iskri.

"Amaru želimo sve najbolje ,i sigurni smo da će kroz sve ono što nas skupa očekuje u budućnosti, napredovati i opravdati očekivanja", istakli su iz MRK Sloga.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Sloga se prije par dana sporazumno razišla sa Čapljincem Ivanom Bilićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi