Antović: Zadovoljan sam igrom i rezultatom

Junuzović čestitao rukometašima Čelika na pobjedi

Antović: Zadovoljan sam igrom i rezultatom

A. Haznadarević

Rukometaši Čelika su u susretu 3. kola Lige 6, na svom terenu dočekali Konjuh, te slavili rezultatom 28:24.

"Zadovoljan sam igrom moje ekipe i rezultatom. U ovoj utakmici pokazali smo snagu i karakter ekipe kada je bilo najprotrebnije. Četsitam i gostujućčoj ekipi na dobroj igri, posebno u odbrani, na što sam moju ekipu upozoravao prije utakmice. Čestitam mojm momcima na sjjanoj i važnoj pobjedi", kazao je trener Čelika Zdenko Antović.

 

S druge strane šef stručnog štaba Konjuha Emir Junuzović je izjavio:

 

"Čestitam rukometašima Čelika na zasluženoj pobjedi. Bila je to dobra, prava prvenstvena utakmica u kojoj je moja ekipa platila danak mladosti i neiskustvu".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

 

U narednom kolu Lige 6, Čelik gostuje u Banja Luci, gdje će ga dočekati najtrofejnija Bh. ekipa - Borac. S druge strane, Konjuh će snage odmjeriti sa Izviđačem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije