Balta novi-stari igrač RK Bosna Centrotrans

Vratio se u Visoko

Balta novi-stari igrač RK Bosna Centrotrans

Novi-stari igrač Rukometnog kluba Bosna Centrotrans postao je Adnan Balta. Radi se o srednjem beku koji je dijete visočke Bosne, a prethodnu godinu i pol je bio član RK Bosna iz Sarajeva. 

On je danas potpisao ugovor sa Bosnom Centrotrans i tako postao prvo zvanično pojačanje visočke ekipe za naredne sezonu.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali predsjednik Upravnog odbora Adnan Delić i direktor kluba Esad Konjičanin. 

"Sretan sam zbog povratka u svoj matični klub. Novi Upravni odbor RK Bosna Centrotrans mi je predstavio svoju viziju i sviđa mi se projekat, te želim biti dio ove priče. Visoko je grad rukometa i zaslužuje jakog i respektabilnog premijerligaša. Hvala Upravnom odboru na ukazanom povjerenju, koje ću, vjerujem, opravdati na terenu", kazao je Balta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi