RK Bosna Visoko imenovala novog predsjednika

Reorganizacija kluba iz Visokog

RK Bosna Visoko imenovala novog predsjednika

D. Rakanović

Rukometni klub Bosna Centrotrans Visoko nakon povratka u Premijer ligu BiH krenuo je u reorganizaciju i stabilizaciju, kako nekadašnji višestruki prvak i osvajač Kupa BiH ne bi doživio sličnu sudbinu. 

U petak 16. juna održana je Izvještajno-izborna skupština, na kojoj je razriješen stari Upravni odbor na čelu sa Jasminom Ahićem.

U novi Upravni odbor imenovani su Alija Bojčić, Madžid Avdagić, Adnan Delić, Tarik Karavdić, Mahir Džudžo, Semir Dokso i Dino Delibašić.

Izabrano je novo rukovodstvo Skupštine, a novi predsjednik je Almedin Babić , inače clan Nadzornog odbora Rukometnog saveza BiH, dok je za potpredsjednicu izabrana gospođa Sadeta Jamaković, pa je tako Bosna Centrotrans jedan od rijetkih klubova u BiH koji ima ženu u upravljačkim strukturama kluba, navodi se u saopštenju kluba iz Visokog.  

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Novi Upravni odbor danas je održao prvu sjednicu i tom prilikom izabrani su predsjednik i potpredsjednik. Novi predsjednik UO je Adnan Delić, dok je potpredsjednik Dino Delibašić. Klub je dobio i počasnog predsjednika, a to je Alija Bojčić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi