Barcelona "gazi" sve redom, Pascual zadovoljan
FOTO - EPA

Barcelona "gazi" sve redom, Pascual zadovoljan

A. Beganović

Rukometaši Barcelone su i dalje jedina ekipa u Ligi prvaka sa stopostotnim učinkom.

Pet utakmica, pet ubjedljivih pobjeda uz gol razliku 194:140 govori o dominaciji Barcelone u dosadašnjem dijelu Lige prvaka.

Sinoć je na koljena pao i danski Aalborg (42:33), koji se dobro držao u prvom dijelu, no u drugom poluvremenu Barcelona je uspjela slomiti otpor gostiju.

Zadovoljan nakon meča bio je i trener španske ekipe, Xavi Pascual.

"Započeli smo vrlo dobro, ali u zadnjih 10 minuta prvog poluvremena napravili smo puno pogrešaka tražeći dodavanje linijskom igraču. U drugom dijelu naša obrana protiv Aalborgovog napada sa sedam igrača bila je vrlo dobra. To su za nas važna dva boda", istakao je Pasqual.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi