Barcelona u dva duela protiv tima iz Švedske postigla  87 golova
Barcelona ubjedljiva protiv tima iz Švedske

Rijetko viđena dominacija

Barcelona u dva duela protiv tima iz Švedske postigla 87 golova

E. Dindić

Proteklog vikenda odigrane su utakmice Lige prvaka u rukometu a ono što je ostalo upečatljivo je svakako pobjeda Barcelone nad Kristianstadom. Rezultat nakon 60 minuta glasio je 43:26. 

Kada dodamo da je u prvoj utakmici u Švedskoj bilo 44:25, dolazimo do podatka da je Kristianstad u dva duela sa Barcelonom primio čak 87 golova, te je na kraju gol razlika glasila +36 u korist tima iz Španije.

Zaista teško da se može naći veća rukometna dominacija od ove koju je ostvarila Barcelona u duelu protiv tima iz Švedske.

Barcelona: Pérez de Vargas; Tomás 4, R. Entrerríos 3, Ariño 2, Thiagus Petrus, Mem 4, Fabregas 1; Andersson 3, N’Guessan 3, Aleix Gómez 6, Syprzak 6, Dolenec 4, Duarte 2, Ilić 5.

Kristianstad: Larsson Kappelin; Hallen, Nilsen 2, Canelles 3, Arnarsson 4, Gudmundsson 3, Halen 5, Einarsson 2, Chrintz 3, Freiman, Hansson 1 , Ehn and Nyfjall 3. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi