Trener Bosne nakon poraza

Bašić: Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice

Rukometaši Bosne poraženi su danas od Vogošće.

U okviru rukometne Premijer lige BiH izabranici Adema Bašića su na gostujućem terenu poraženi od Vogošće rezultatom 23:17. 

"Očekivali smo tešku utakmicu, a na kraju mogu samo čestitati igračima Vogošće na zasluženoj pobjedi. Mi nismo uspjeli donijeti na parket ono što smo se dogovorili u svlačionici. Previše smo fulali zicera, a kada se to promaši, nema se šta tražiti na gostujućem terenu", kazao je Bašić za SportSport.ba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Borili su se moji igrači, to ne mogu poreći. Međutim, imamo još dosta toga da radimo i dalek je put ispred nas", istakao je trener Bosne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi