Burić: Što bismo jednostavno kada možemo i zakomplikovati sami sebi živote

Bh. golman nakon meča

Burić: Što bismo jednostavno kada možemo i zakomplikovati sami sebi živote

E. Čaušević

Rukometaši BiH večeras su u Bugojnu pobijedili Estoniju sa 21:19 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naš tim je imao potrebnih tri razlike u samom finišu što nam je trebalo da anuliramo poraz u prvom meču od Estonaca, no u zadnjem napadu gosti su uspjeli zabiti gol za 21:19.

Nakon meča na Facebooku se oglasio i bh. golman Benjamin Burić koji je otkrio prve utiske.

"Štoo bismo jednostavno, kada možemo i zakomplikovati sami sebi živote. Pobijedili smo, ali ostaje ogroman žal za svim propuštenim prilikama i u Estoniji i u Bugojnu... Hvala svima, kojima kidamo živce, a i dalje nas podržavate! Volimo vas i dat ćemo sve od sebe u preostale tri utakmice da se iskupimo za propušteno protiv Estonaca! Nema izgovora...", napisao je Burić.

Top Komentari

BiHScout
Jedino svjetlo reprezentacije. Sve drugo mozes baciti u kantu
8 0
ratip irats
Buricu, svaka cast. I nemoj sad sa ovakvim izjavama da Ti primas gelere umjesto Sumana i veterana!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi