10

Komentari (10)

Zmiugaloma
Doktor nije dzaba proglasen za drugog najboljeg golmana na svijetu. Najjaca mi je bila po zavrsetku meca izjava Alexa D.D.-a pitanje zasto ste izgubili a odgovor sammo prica o Buricu, a Wanne ni da ga spomene.. jos nijednu tekmu nisam njegovu propustio ove season jedino u prvom mecu protiv Kielcea je korisniji bio Tobian Bergerud a on je prvi golman Norveske... pametnom dosta. Benjamin Button!!
user1583752673
Benjo ti nisi sa ovoga svijeta!
Pajver
sdsport15
Pajver, ja znam da nisi toliko glup koliko te prijatelji il' rodbina smatraju glupim. Il si zadrzti maloljetnik kojem je cilj izmamiti sto vise negativnih reakcija, da pises pozitivno niko se nebi obazirao, da zadovoljis svoj ego. A mozda si zadrti konj, al koji zeli da postigne isti efekat k'o zadtrti maloljetnik, hranis svoj dosadni ego. Trazis ovdje (ne)prijatelje jer tako si u kakvoj takvoj komunikaciji s vanjskim svjjetom. Ja ti oprastam;-)
realno_govoreci
Zašto se ljutite.Pa čovjek je rekao istinu ,nije loš! Ako nije loš onda samo može biti dobar ;) Gledaj to iz ovog ugla. Toliko je čovjek dobar da provokatorima ništa ne preostaje nego da napišu da nije loš :D
Adii81
Svjetski a Nas, svaka cast Gospodine. Ti si ponos Drzave!!
Vitez
Covjek hobotnica !!
nedim_rajvosa46
Bravo Benjo ti si naš ponos
MethodMan
Najbolji golman na svijetu
Pajver
MethodMan Više puta proglašen od EHF-a ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti