Burićeva motivaciona poruka pred meč odluke: "Moramo igrati kao da je finale"

Zmajevima neophodna pobjeda

Burićeva motivaciona poruka pred meč odluke: "Moramo igrati kao da je finale"

A. Čaušević

Rukometna reprezentacija će morati pobjediti Estoniju sa minimalno tri razlike ukoliko želi da zadrži šanse za odlazak na Euro.

Nakon razočaravajuće partije na gostovanju i poraza 24:21 izabranici Bilala Šumana će učiniti sve da se revanširaju nezgodnim Estoncima.

Benjamin Burić je u motivacionoj poruci poručio da je sve ono što se trebalo reći mora potvrditi na terenu i doći do trijumfa.

"Nisam mnogo govorio ni prije, a ni poslije Estonije! Nije se mnogo toga ni moglo reći i ispričati! Sve ono što bismo trebali reći, moramo to potvrditi na terenu, jer je to jedino mjerilo!

Večeras nas interesuje samo pobjeda protiv Estonije! Moramo igrati kao da je finale, jer jeste finale za nas, u kojem sav nas optimizam i sve naše rijeci, želimo potvrditi trijumfom u Bugojnu!

Možemo i hoćemo", poručio je sjajni golman.

Meč BiH - Estonija igra se u Bugojnu s početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi