Berina Alagić uskoro u dresu BiH

Pruža odlične partije u Austriji

Berina Alagić uskoro u dresu BiH

H. Zilić

Lagano se formira slika ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Direktor Elmir Grabčanović, radi ogroman posao, a već su uspostavljeni kontakti sa djevojkama koje igraju u Evropi i koje bi mogle u budućnosti nositi dres Bosne i Hercegovine.

Nakon Lee Serdarević, još jedna djevojka, odlučila je da u budućnosti nosi dres BiH.

Riječ je od 21-godišnjoj Berini Alagić, koja je prethodne dvije sezone proglašena za najboljeg odbrambenog igrača u Austriji. Berina igra za Wiener Neustadt, s kojim je prošle sezone izborila plasman u evropska takmičenja.

Za SportSport.ba je potvrđeno da je pomenuta igračica obavila razgovore sa direktorom reprezentacije, gospodinom Elmirom Grabčanovićem i odlučila da u budućnosti bude na raspolaganju seniorskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

user1583752673
Lijepa prica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije