Bh.  rukometaši neće ići na Svjetsko prvenstvo!

EHF odlučio

Bh. rukometaši neće ići na Svjetsko prvenstvo!

E. Škorić

Bosanskohercegovački rukometaši ostali su bez šansi da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo.

Evropska rukometna federacija (EHF) održala je videokonferenciju i odlučeno je da utakmikce predbaraža, u kojima je BiH trebala odnjeriti snage s Rumunijom, kao i baraža neće biti održane zbog pandemije koronavirusa.

NA Svjetsko prvenstvo u Egipat naredne godine ide 13 najboljih plasiranih selekcija s prethodnog Eura, kao i Danska kao branitelj naslova. 

Tako su se kvalifikovali Slovenija, Njemačka, Portugal, Švedska, Austrija, Mađarska, Bjelorusija, Island, Češka Republika, Španija, Norveška i Hrvatska.

Top Komentari

Eldin995
Da Francuzi ne odu na Svjetsko prvenstvo hahah Da li ste realni Nema sanse da ce ovo proci Lagano se oni nas mogu rijesiti ali njih nema sanse Zna se sta oni znace ovom sportu Ko ce gledati prvenstvo bez njih
7 0
szlaja
Svi dvoranski sportovi su postali cirkus. Ne znam kome je ovo vise zanimljivo. Toliko nepravilnosti se ne moze vidjeti u nogometu
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi