Bh. rukometaši ubjedljivo poraženi od Katara

Prijateljski susret

Bh. rukometaši ubjedljivo poraženi od Katara

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u prijateljskom susretu protiv Katara sa ubjedljivih 33:16.

Bh. rukometaši danas su odigrali veoma lošu utakmicu protiv domaćina Katara, no treba uzeti u obzir da su imali veoma dugo putovanje, te da su tek jučer došli na odredište.

U prvom prijateljskom okršaju ovih selekcija Katar je deklasirao izabranike Bilala Šumana sa 33:16 koji nije mogao računati na sve igrače. Meč je bio riješen već nakon prvog poluvremena i bilo je samo pitanje kojom razlikom će slaviti Katar.

Ipak, priliku za popravni naši momci će imati već za nekoliko dana kada igramo novi susret protiv Katara. Tada će bh. rukometaši sigurno biti odmorniji, te bi taj susret trebao biti pravo mjerilo snaga između Katara i BiH.

Top Komentari

DamirT
Kad nas Katar razvaljuje u rukometu,trebamo se zapitati ima li ikakve buducnosti za nas u ovom sportu
14 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi