Bh. rukometašica pokazala posljedice duela na terenu

Neugodna povreda Iris Škaljić

Bh. rukometašica pokazala posljedice duela na terenu

S. Mlaćo

Rukometašica Ilidže Iris Škaljić neće po lijepom pamtiti turnir u Goraždu.

Naime, Ilidža je odmjerila snage sa ŽRK Goražde, a u prvoj minuti tog meča Škaljić je dobila lakat u oko, te zaradila veoma neugodnu povredu, što pokazuje i fotografija.

"Na našu žalost turnir u Goraždu nećemo pamtiti po lijepom. U prvoj minuti prve utakmice protiv domaćina turnira ŽRK Goražde, naša Iris Skaljić dobila je lakat u oko iako je lopta bila na suprotnoj strani, šutirao naš desni bek. Iriski želimo da se što prije oporavi, i vrati nam se još bolja a pojedinim sportašicama i sportskim radnicima mislimo da nije mjesto u dvoranama", istakli su iz ŽRK Ilidža na svom facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Ilidžanke su turnir okončale sa dva poraza, a pobjednički trofej otišao je u ruke RK Jedinstvo iz Tuzle.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi