BHFanaticos reagovao na "nebulozne izjave" Marinka Umičevića
Foto: BHFanaticos

Ostavili mu i poruku u dvorani

BHFanaticos reagovao na "nebulozne izjave" Marinka Umičevića

Edmir Škorić

Navijači Bosne i Hercegovine, BHFanaticos, imali su danas poruku za potpredsjednika Rukometnog saveza BiH Marinka Umičevića.

Oni su pred meč BiH - Austrija, koji se od 17 sati u okviru kvalifikacija za EP igra u Bugojnu, napisali poruku na transparentu posvećenu Umičeviću, a isti je postavljen u dvorani u kojoj će se igrati meč.

"Prvo Bosna pa sve ostalo! Neka ti je jasno Marinko!".

"Prije svega našim igračima želimo puno sreće u današnjoj utakmici!
Dužni smo da reagujemo na nebulozne izjave Marinka Umičevića o tome kako je jedna susjedna država njegova reprezentacija dok istovremeno obnaša funkciju u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine. Svjesni smo da te muče kompleksi jer se svaki dan budiš u državi koju ne voliš. Svjesni smo da i komšije vjerovatno ne žele da im na pozicijama za sport sjede ljudi koji se bave proizvodnjom cipela. Zato respektuj zajedničku nam domovinu, nigdje drugo i nisi u mogućnosti da budeš na čelu nekog saveza! Prihvati se posla ili odlazi!", poručili su mu putem društvenih mreža pripadnici najbrojnije navijačke organizacije u BiH.

Top Komentari

dinass
Ne voli drzavu al se grebe od nje,niko ne kora voljeti drzavu al nek onda ima obraz i ne grebe se od nje.Mile ne voli BiH a kandidovo se za njenog presjednika i draga mu para i moc.Kandiduj se u zenlji koju volis pa pametuj,tako i ovaj konj al sto napisa covjek gore nece ga oni
10 0
karlhajncbrazzzo
Pored toliko naših sportskih “novinara”, javio se navijač da odgovori predsjedniku rukometnog saveza!? Novinari se sakrili iza BHFanaticosa.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi