Potez Norvežana za svaki respekt, Fanaticosi to itekako cijene

Ljubazni domaćini u Trondheimu

Potez Norvežana za svaki respekt, Fanaticosi to itekako cijene

E. Škorić, foto: T. Hebib

Norvežani su pravi domaćini, a u to su se najbolje uvjerili najvatreniji navijači Bosne i Hercegovine.

BH Fanaticosi su u Trondheimu bodrili rukometaše BiH u prva dva meča, a prije jučerašnjeg meča protiv Portugala ponestalo je ulaznica jer se na Evropskom prvenstvu prodaju jednodnevne ulaznice, odnosno ulaznice koje važe za sve mečeve tog dana u dvorani.

Kako je istog dana igran i meč Norveška - Francuska, ulaznica je očekivano ponestalo, no da Fanaticosi ipak dobiju priliku da bodre rukometaše protiv Portugala potrudili su se ljubazni norveški redari, koji su uveli bh. navijače sat vremena prije početka meča, smjestivši ih na isti dio tribine na kojem su bili i dan ranije i uz sve to - besplatno.

Također su pohvalili fanatičnost naših navijača i veliku ljubav koju pokazuju prema svojoj reprezentaciji, ali i samom sportu, pa su ih zamolii da ostanu u dvorani i za vrijeme utakmice Norveška - Francuska, koja se igrala odmah nakon naše utakmice.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Momci iz BHF-a su to i učinili, a u tom meču Norveška je pobijedila Francusku i eliminisala je sa Evropskog prvenstva.

Podsjećamo, BiH se od Evropskog prvenstva i Trondheima oprašta sutra utakmicom protiv Francuske.

Top Komentari

Benjamingst
Dodik, Bakire, Covicu, Zeljka Cvijanovic, Vucicu *****u, Viline konju... Zar vam ovo nije fino sto su gospoda u Norveskoj uradila? Ucite od njiha kreteni..
14 3
United_HZ
BHF forever, to su naši ljiljani, puno srce
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi