Velike ambicije bh. selektora

Bilal Šuman: Ne interesuje me treće mjesto već prvo

M. Šljivak

Rukometna reprezentacija BiH savladala je danas u Tuzli Finsku rezultatom 31:19 i došla je na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Selektor Bilal Šuman je itekako zadovoljan nakon pobjede i ističe da ga nakon svega interesuje samo prvo mjesto.

"Pobjeda nam je otvorila velika vrata ka Evropskom prvenstvu. Ja ne razmišljam o trećem mjestu, razmišljam o prvom jer smo trenutno prvi", rekao je Šuman, te je dodao:

"Imamo utakmicu sa Bjelorusijom, biće teško, kao i protiv Češke. Bez šest standardnih igrača smo igrali, ali se pokazalo da imamo neke nove mlade snage koji su iznijeli teret. Odradili smo posao, zadovoljan sam i presretan"; rekao je selektor Šuman.

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
Bilaaaaaaaale bosna je uz tebe
2 0
Dobar,Los,Zao
Ohani Care,pogledaj deset puta utakmicu protiv Ćeske u Tuzli,pa onda pucaj na prvo mjesto!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi