Bilal Šuman: Bio je dogovor da slavimo 12 razlike

Selektor BiH nakon pobjede

Bilal Šuman: Bio je dogovor da slavimo 12 razlike

E. Škorić

Selektor rukometne bh. reprezentacije Bilal Šuman bio je jako zadovoljan zbog pobjede nad Finskom.

"Šta da kažem? Ovih šest dana je proteklo na taj način kako smo planirali. Falilo nam je šest standardnih reprezentativaca, ali zadovoljan sam ne samo rezultatima, nego prikazanim od strane novih igrača. Ovi novi momci su pokazali da mogu, da imaju kvalitet i da možemo u budućnosti računati na njih", kazao je Šuman nakon meča.

Nakon što ga je novinar upitao da li je u redu što smo slavili 12 razlike jer je on očekivao 10, Šuman je kazao:

"Bio je dogovor da pobijedimo 12 razlike", uz smijeh je dodao Šuman.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Dvije teške utakmice u junu mjesecu. Ne razmišljam sada o trećem mjestu jer smo prvi. Utakmica protiv Bjelorusije nam maltene može donijeti da budemo nosioci igre. Naravno, probaćemo napraviti što bolje rezultate. Otom, potom, sada bih samo čestitao momcima na ovome što su dosad uradili. Veoma sam zadovoljan", istakao je selektor na kraju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi