12

Komentari (12)

user1583752673
Dajte ljudi molim vas pa od 9 utakmica 8 poraza. Budimo realni morao je dobit otkaz
emo1
Ivica obrvan 100%
Dino69
Ko god bude izabran od ove trojice napravit će vrh posao
TesanjskiBrnjo
Ivica Obrvan top strucnjak novi selektor.
Zeleni_zub
Čuj "daće mu neku funkciju" ko da je pijaca. To samo kod nas ima, prvo izaberu čovjeka, pa skontaju funkciju koju će mu dati. I onda normalno da nema rezultata.
Majan
Vujović je radio sjajan posao sa Slovenijom, smijenjen je samo zbog sukoba sa nekim igračem mislim, ne mogu se sad sjetiti koji je bio u pitanju.
Zmiugaloma
Vujovic otjerat gdje god je bio jedini uspjeh mu Slovenija.. iz vojvodine zagreba itd ga izbacili zbog losih rezultata i igre
Mahatma.Barbie
Svaka mu čast za sjajnu igračku karijeru, ali mora se priznati da je alabo vodio našu reprezentaciju. Pogotovo u zadnjih godinu dana nam je igra bila katastrofalna. Kod Vujovica i Smajlagica ne bi bilo zezancije.
Zmiugaloma
Samo Irfan buraz aBd pa ces vidjeti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.