Biljaka i Martić ponovo u Goraždu

Biljaka i Martić ponovo u Goraždu

Adnan Beganović

Rukometaši Goražda startali su sa pripremama za narednu sezonu. Prvi treninzi odrađeni su u Goraždu, a nakon uvodnog dijela priprema, nova baza goraždanskih rukometaša je izletište Bijele vode.

Na poznatom goraždanskom izletištu Bijele vode momčad će raditi do nedjelje, kada se vraća u Goražde. Odmah po povratku na rasporedu je i prvi pripremni susret, a protivnik Goraždu biće hrvatski prvoligaš Nexe iz Našica, kojeg s klupe predvodi jedan od najboljih bosanskohercegovačkih rukometnih stručnjaka Kasim Kamenica.

Nakon utakmice sa Nexeom, rukometaši Goražda odigrat će prijateljski susret sa Konjuhom u Živinicama (14.8), a zatim će dočekati ekipu Novog Pazara (22.8), da bi 28. i 29. uslijedila glazura na tradicionalnom međunarodnom turniru u Goraždu.

Igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu nije mnogo mijenjan. Ekipu je napustio samo Buljubašić Josip (Nexe), dok su se u redove Goraždana nakon kraćeg izbivanja vratili Eduard Martić (Izviđač) i Goran Biljaka (Lovćen).


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije