Bivši igrač Crvene zvezde pojačao Slaviju

Bivši igrač Crvene zvezde pojačao Slaviju

D. Rakanović

Rukometni klub Slavija angažovala je novo pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj će debitovati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Dvadesetjednogodišnji Crnogorac Luka Vujović potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom iz Istočnog Sarajeva. 

Riječ je o igraču koji igra na poziciji desnog beka. Nastupao je omladinske kategorije reprezentacije Crne Gore. 

"Prvi utisci u klubu su veoma dobri. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su me prihvatili od prvog dana. Radi se kvalitetno što mi se dopada. Mislim da imamo kvalitet da ispunimo primarni cilj, a to je opstanak u društvu najboljih", rekao je za SportSport.ba Vujović. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

On je karijeru počeo u Lovćenu, a još je igrao za beogradsku Crvenu zvezdu i Radnički iz Obrenovca. Sa Lovćenom je četiri puta osvojio prvenstvo Crne Gore.

Podsjetimo, Slaviju je ranije pojačao Marko Pandžić, koji se vratio u matični klub iz zeničkog Čelika.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi